Wednesday, April 4, 2007

Between a rock and a hard place



Återkommen från en vecka i Genève, på World Model United Nations, försöker jag få saker gjorda innan påskledigheten.

Svårt. Efter att ha diskuterat afrikansk inter-border militia movement en vecka kommer man hem till nån sorts höstväder. Att då engagera sig i "jobbet", att faktiskt sätta sig ned och få "arbete" gjort, är svårt. Ungefär som att vara republikan i Sverige. Särskilt i ljuset av den subtila kritik som Sveriges kungafamilj utsätts för numer.

Från att i tonåren vara smått besatt av Thåström, till att älska Bellman och Klas Östergren, är jag - sedan länge - en svårbotad Stockholmsromantiker. Men Genève är inte så pjåkigt heller.








Andra bloggar om: ,

2 comments:

F said...

jag & gunilla var ute och gick i måndags. vi konstaterade att vi minsann var riktiga lokalpatrioter, men kom sen undan för undan på att vi typ inte visste nåt om stockholm. "är det här waldermarssudde?" "åh, en staty med skor. jaha, fiskar.", "bodde prins eugen på waldermarsudde?" "heter kvarnen kvarnen?". men vi älskar dt lika fullt. är för övrigt deprimerad light. tjo!

Malinka, som är... said...

Tja, Lund låter ganska farligt det med. Varför road-trippade ni dit? Om du känner att du behöver lite mer adrenalin än Lund så planerar vi en roadtripp Tbilisi - Istanbul i sommar. Du ska inte följa med? En gammal Lada Niva, roliga gränskontroller, vägar ingen underhållit sen senast ryssen var där och skränig georgisk pop. Ah, the simple life!

Och om jag är Madicken, då måste du vara Emil (eller vad var det vi kom fram till i Peking?)!